Press "Enter" to skip to content

Smagi rudens sporto šventė vyko Vaikų globos namuose

Spalio 8 dieną vykusioje sporto šventėje komandas vaikai sudarė šeimynų principu.

Pirmoje rungtyje jėgas išbandė dviratininkai: jaunesnieji ir vyresnieji varžėsi, kas greičiau įveiks dviračių trasą. Šioje rungtyje greičiausia buvo Astos šeimynos komanda, labai nedideliu skirtumu nuo jų atsiliko Violetos šeimynos komanda.

Pulkas žiūrovų krepšinio aikštelėje aistringai palaikė baudų metimo rungties dalyvius, čia taikliausios buvo Elvyros ir Violetos šeimynų komandos.

Daug džiugių akimirkų žiūrovams suteikė baudinių spyrimo rungtis, kurioje intensyviai vyko kova tarp visų komandų. Vienodai taškų surinko Elvyros, Violetos ir Jolitos šeimynų komandos.

Linksmiausios ir daugiausia ištvermės reikalaujančios buvo estafetės: vaikai šokinėjo su maišais, varėsi kamuoliuką lazda. Ir vėl greičiausios buvo Astos ir Violetos šeimynų komandos. Jos surinko po daugiausia taškų ir kovojo tarpusavyje dėl pirmos vietos. Nedideliu skirtumu, vos keliomis sekundės dalimis buvo greitesnė Astos šeimynos komanda, jai ir atiteko nugalėtojų taurė.

Smagią šventę vainikavo apdovanojimai.

Tai viena iš Obelių vaikų globos namų vykdomo Rokiškio rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos projekto „Tiesus kelias-4“ organizuotų veiklų.

 

 

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *