Press "Enter" to skip to content

Ar norite sužinoti, kas šiandien vyksta Obeliuose? Užsisakykite naujienas dabar.

2014 m. lapkričio 14 d.

Prieš du mėnesius oficialiai pradėjo veikti interneto svetainė Obeliai.eu, per tą laiką stengėmės, kad Jus pasiektų pati naujausia informacija: skaitėte įvairius skelbimus, sveikinote mokytojus ir policininkus profesinės šventės proga, linkėjote ramybės per Mirusiųjų dieną, matėte žinutes ir nuotraukas iš renginių, aikštės talkų, džiaugėtės gerais
darbais, pakvietėme fotografuoti rudenėjančios Lietuvos vaizdus,džiaugėtės buvusių kraštiečių eilėmis, nuotraukomis, filmu. Norėjome atspindėti visų obeliečių norus ir pageidavimus. Istorijos skyrių pildome naujais faktais apie muziejų, bažnyčią ir lankytinais objektais. Per tą laiką keitėme svetainės dizainą, ją gerokai praplėtėme, atsirado daugiau skyrių. Visą šį darbą dirbame visuomeniškai.

Žinome, kad svetainę lanko ne tik Lietuvos, bet Latvijos, Ispanijos, JAV, Rusijos, Švedijos, Danijos, Prancūzijos, Norvegijos, Italijos, Australijos, Jungtinės Karalystės gyventojai.

Smagu, kad nuolatiniais svetainės reporteriais tapo Jolanta Paukštienė, Aldona Žėkienė, Violeta Kazlauskienė, Andrius Dručkus, Žilvinas Misiūnas, Gražina Deksnienė, Rimvydas Pupelis, Vida Žaržojienė, Vitalijus Jocys,Ieva Galvelytė-Adomavičienė, Violeta Pupelienė ir kiti.

Šis mūsų talkininkų būrelis per mažas, kad atspindėtų visą nuolat gražėjančio Obelių miesto įvairų gyvenimą. Todėl prašome šią naujieną persiųsti visiems, kurie dar nežinojo, yra nedrąsūs, kuklinasi, ar abejoja naujienų paskelbimo reikalingumu. Kartu norėtume žinoti ir Jūsų nuomonę apie svetainės turinį. Drąsiname, nedvejodami rašykite.

Kviečiame visus aktyviai prisidėti prie bendro darbo, bus daug įdomesnė ir informatyvesnė interneto svetainė, daugiau žinosime apie tai, kas visiems yra reikalinga, svarbu ir įdomu. Būtinai praneškite, jei rasite kalbos klaidų, korektūros netikslumų, iškraipytų faktų.

Nauja yra tai, kad rašydami komentarus neturite nurodyti elektroninio pašto adreso, bet ir iš anoniminių komentatorių laukiame argumentuotos kritikos, pasiūlymų, nuomonių.

Linkėdami sėkmės laukiame Jūsų pranešimų, naujienų, nuotraukų, kūrybos.

Svetainės administratoriai

Vytautas Donatas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *