Press "Enter" to skip to content

Tumasonių kaime gyvenančią šeimą nudžiugino bendruomenės nariai

Šventės, šventės, šventės! Kuo jos skiriasi nuo kasdienybės? Ypač Kalėdos?
Tai mūsų visų nuotaika, kurią mes kuriame išeidami iš kasdieninės buities į šventišką, ramią erdvę, be pykčio, nuoskaudų. Su susitaikymu ir gerais darbais. Visa tai sklinda iš mūsų visų širdžių ir, būtent, per Kalėdas nebelieka žiūrovų, visi mes tampame švenčių dalyviais.
Labiausiai smagu, kai mes visi galime pasidalinti nors trupučiu savo širdies džiaugsmo, ramybės su kitais, kad visi nors truputėlį pajustų visą tą šventinį džiaugsmą.
Kūčių dieną būrelis vaikų, kurie Obeliuose gruodžio 17 dieną linksmino savo dainomis, su vadove Daiva Kundeliene, obeliečiais Romu Kundeliu ir Vitalijumi Jociu apsilankė Tumasonių kaime ir pasidalino saldžiais siurprizais su vaikais iš daugiavaikės šeimos, turinčios net 10 narių. Šis smagus vizitas buvo labai džiaugsmingas abiems pusėms. Juk jaunųjų dainorėlių koncerto metu buvo surinkta 100 litų. Jie visi kartu su vadove Daiva nusprendė nupirkti daug daug saldainių. O tie, kas saldainių gavo, tai viršijo visus jų kalėdinius lūkesčius, nes saldumynų pridėjo ir du „Kalėdų seneliai”.
Taigi visiems visiems linkime dalintis šventiška Kalėdų nuotaika ir pamiršti kasdieninę buitį,  daryti gerus darbus ir nepamiršti aplinkinių.
Bendruomenės pirmininkas Žilvinas Misiūnas
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *