Press "Enter" to skip to content

Savivaldybė remia pilietinę iniciatyvą „Darom 2015“ ir ragina seniūnijas, mokyklas, kaimo ir miesto bendruomenes prie jos prisidėti

Rokiškio rajono savivaldybės administracija remia pilietinę iniciatyvą „Darom 2015“ ir ragina balandžio 24 – 25 d. seniūnijas, mokyklas, kaimo ir miesto bendruomenes paremti kolektyvinės dienos dalyvius ir organizatorius, tvarkant šiukšlingiausias bendrojo naudojimo seniūnijų, miesto ir kaimo bendruomenių teritorijas ar kitus gamtos kampelius, atkreipiant dėmesį į vandens telkinių pakrantes.

Informuojame, kad kaip ir kasmet visi grupėmis užsiregistravę dalyviai bus aprūpinti šiukšlių maišais.

Už akcijos metu surinktų šiukšlių išvežimą atsakingi seniūnai, VĮ Rokiškio miškų urėdija ir AB „Rokiškio komunalininkas“.

Atkreipiame visų už šiukšlių išvežimą atsakingų institucijų dėmesį į atliekų rūšiavimą ir prašome atskirti organines šiukšles (šakas, lapus ir pan.), kurios akcijos metu nebus surenkamos ir išvežamos. Seniūnus ir miškų urėdijos girininkus organinių atliekų sutvarkymu prašome pasirūpinti vietose.

Prašome atskirai sukrauti padangas ir didžiąsias atliekas, kurios bus išvežamos kitu transportu (ne šiukšliavežėmis mašinomis).

Atsakingų seniūnijų ir VĮ Rokiškio miškų urėdijos darbuotojų prašome iki 2015 m. balandžio 20 d. pateikti informaciją VšĮ Rokiškio jaunimo centrui (el p. [email protected], tel. 32732) dėl dalyvių, atsakingų asmenų, tvarkytinų teritorijų, numatomo dalyvių skaičiaus, pasirinktos dienos datos, užpildant atitinkamą registracijos lentelę:

,,Darom 2015“ registracijos lentelė Rokiškio miesto įstaigoms ir organizacijoms

 „Darom 2015“ registracijos lentelė seniūnijoms (išskyrus Rokiškio miesto)

,,Darom 2015″ registracijos lentelė VĮ Rokiškio miškų urėdijai

 

Grupėmis užsiregistravę akcijos dalyviai maišus gali atsiimti VšĮ Rokiškio jaunimo centre (el p. [email protected], tel. 32732, Gitana Kubilienė).

darom_logo_tvarkymosi_taskai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *