Press "Enter" to skip to content

„Keliaujančios architektūros dirbtuvės“ atvyko į Obelius

„Keliaujančios architektūros dirbtuvės“ yra jau antrą kartą vykstantis projektas, organizuojamas Architektūros [vaikų] fondo. Tai savanoriška Architektūros fondo iniciatyva, kurianti ir įgyvendinanti architektūros edukacijos programas vaikams. Jų tikslas – mus supančios aplinkos suvokimo, kūrybiškumo ir asmeninės atsakomybės (pilietiškumo) ugdymas. Dirbtuvių metu kursime materialius išliekamąją vertę turinčius projektus viešosiose erdvėse, kurie burtų miestelio bendruomenę ir skatintų projekto tęstinumą.

Dirbtuvių dalyviai tyrinės savo aplinką bei kurs naujas, tvarkys esamas erdves ir mažosios architektūros objektus ne tik sau, bet ir visiems miestelio gyventojams.

Vasaros atostogų metu architektų, architektūros studentų ir kitų kūrybingų žmonių komandos aplankys 10 Lietuvos miestelių ir kieviename surengs 4 dienų kūrybines dirbtuves vaikams ir jaunimui.

Šiemet edukaciniame projekte dalyvaus 10 iš anksto atrinktų Lietuvos miestelių ir kaimų bendruomenių: Pagiriai, Karvio k., Kumečiai, Čekiškė, Nevarėnai, Ubiškė, Kaunatava, Obeliai, Dusetos, Turgeliai. 

Džiugu, kad nuo rugpjūčio 3 dienos ši komanda vieši Obeliuose.

11802758_958205034202710_3263191967993288502_o

One Comment

  1. Rasa
    Rasa 2015-08-05

    Komentaras ne į temą… Ar nėra kažkokio kitokio lietuviško žodžio renginiui „workshop” nusakyti? Anglų kalba turi nedaug žodžių, tai nieko čia keisto… O lietuvių kalba tai labai turtinga.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *