Press "Enter" to skip to content

Rugpjūčio naujiena – Obeliai jau turi miesto laikrodį

Obeliečiai miesto aikštėje jau gali džiaugtis pastatytu laikrodžiu. Jis gerai matomas iš visų pusių keliaujantiems ir pėstiesiems. Projekto vadovas Rimvydas Pupelis džiaugiasi, kad Obeliai dar pagražėjo, ir dėkoja visiems rėmėjams ir geradariams, padėjusiems gauti, sumontuoti ir pastatyti laikrodį: seniūnui Eugenijui Narkūnui, Daivai ir Henrikui Mickūnams, Romui Kundeliui, Gyčiui Krasauskui, Gintarui Adomavičiui, Lukui Pupeliui, Aidui Stainiui, Grigorijui Lipnevičiui, Vidai Žaržojienei.

4 Komentarai

  1. Vida
    Vida 2015-08-11

    Kaip miela, kad puošiasi ir gražėja mano gimtasis miestelis. Širdis džiaugiasi.Šaunuoliai obeliečiai.

  2. Rasa
    Rasa 2015-08-12

    Puiku! Tik labai jau vienišas tas laikrodis atrodo… Nors koks medis šalia būtų… Iš kitos pusės – valandos gerai matysis 🙂 Tikėjausi, kad už tokią kainą lakrodis bus meniškesnis…

  3. Obeliai.eu redakcija
    Obeliai.eu redakcija 2015-08-13

    Mieli obeliečiai ir visi šios svetainės lankytojai,

    kasdien gražėjančiuose Obeliuose atsiranda vis naujų dalykų. Šios svetainės kūrėjų tikslas – pranešti apie tai, kad smagaus ir įdomaus vyksta gimtinėje. Po kiekviena naujiena galite parašyti savo nuomonę apie paskelbtus reiškinius ar įvykius, pasidžiaugti ar kritikuoti. Mes visi turime savo nuomonę, todėl drąsiai ją parašykite komentaruose. Kviečiame džiaugtis, diskutuoti, pasakoti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *