Press "Enter" to skip to content

Žilvinas Misiūnas: „Dar kartą kreipiuosi į visus dėl paramos“

Mielieji obeliečiai, didžiulis darbas mūsų bendromis pastangomis jau padarytas. Visa Lietuva jau žino, kad mūsų Obeliuose pastatytas įspūdingas paminklas, skirtas Birželio sukilimo dalyviams. Su „Žybartuvos“ bendrove dar neatsiskaitėme, todėl dar kartą kviečiu aukomis prisidėti.

Ilgai nedvejokite dėl aukos dydžio: 10 litų jau yra didelė parama, o svarbiausia yra Jūsų supratimas ir draugiškumas. Bendruomenės centro likusi skola yra 14 730 litų. Iš viso aukos buvo renkamos 6 kartus, tačiau čia gyvenančių obeliečių aukotojų sąraše yra palyginti mažai.

Buvęs obelietis Jonas Sirvydis (dabar gyvena Jonavoje) paaukojo 5 000 litų, asmeniškai 1 100 litų paaukojo Antanas Lungys (Vilnius). Po 1 000 litų aukojo 4 asmenys: Raimondas Sirgėdas (Rokiškis), Arvydas Bartkevičius (Vilnius), Petras Smalinskas (Šiaulių rajonas), Aldona Girdauskienė-Baltrušaitytė (Šakių rajonas).

Gražų pavyzdį parodė Seimo narys Vytautas Saulis, visi trys merai – Almantas Blažys, Vidmantas Kanopa ir Vytautas Vilys, vicemeras Egidijus Vilimas, Dijana Meškauskienė, mūsų seniūnas Eugenijus Narkūnas, pavaduotoja Aldona Žėkienė, muziejininkas Andrius Dručkus, klebonas Laimonas Nedveckas, bendruomenės pirmininkas Žilvinas Misiūnas.

Aukojo miesto ir apylinkių gyventojai, tačiau žinant, kiek žmonių gyvena Obelių seniūnijoje, šis sąrašas yra labai labai trumpas. Daugiausia aukojo kitų miestų ir vietovių žmonės, todėl kviečiu visus nedelsti ir prisidėti.

Į mane galite drąsiai kreiptis telefonu 8 670 80208 arba perveskite pinigus į bendruomenės sąskaitą LT84 7300 0101 0568 2663, „Swedbank“.

 Bendruomenės pirmininkas Žilvinas Misiūnas   

Žilvinas Misiūnas
Žilvinas Misiūnas

 Visas geradarių aukotojų sąrašas yra svetainėje www.Obeliupaminklas.lt:

 http://www.obeliupaminklas.lt/pradzia/visas-aukotoju-sarasas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *