Press "Enter" to skip to content

Diskutuokime. Kokia bus Obelių ateitis?

Koks miesto likimas? Kokį jį mes norime matyti po dešimties ar penkiasdešimties metų? Ar esame draugiški ir matome savo kaimynų bėdas, nepriteklius ir nelaimes? Ar padedame likimo nuskriaustiems žmonėms? Ar yra vieta žmonėms pabendrauti kavinėje? Kur ir kada bus statomi kultūros namai? Kodėl neišnaudojamos vyresniųjų obeliečių intelektinės galimybės? Kaip į miesto gyvenimą įtraukti kuo daugiau įvairaus amžiaus grupų žmonių?

Šiuos ir kitus svarbius, nekasdieniškus klausimus bandė svarstyti rugsėjo 13 dieną į Obelių krašto garbės piliečių kviestinius pusryčius susirinkę svečiai. Idėjos iniciatoriai yra seniūnaitis Romas Kundelis ir įmonės „SV Obeliai” generalinis direktorius Henrikas Asauskas.

Renginio metu aptarta dabartinė Obelių miesto situacija. Nutarta sudaryti darbo grupę bendruomenės ilgalaikei vizijai suformuoti, numatyta įkurti Obelių šeimų paramos fondą, kurį tą dieną papildė visi dalyviai.

Šis pokalbis – tik pradžia. Mes kviečiame drąsiai parašyti savo nuomonę. Juk tai yra tavo, tavo draugų, vaikų ir tavo artimųjų gyvenimas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *