Press "Enter" to skip to content

Nuoširdžiai kviečiame padėti nuo gaisro nukentėjusiems Daivai ir Romui Kundeliams

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį Obelių mieste užsiliepsnojo Romo ir Daivos Kundelių gyvenamasis namas. Operatyviai atvyko ugniagesių gelbėtojų komanda, tačiau namas jau degė atvira liepsna, jo užgesinti nepavyko. Išdegė visas skardiniu stogu uždengtas antrasis namo aukštas. Iš pirmojo aukšto liko tik mažiau ugnies paliestas virtuvės kampas.
Šildymo sistema išjungta, todėl linkstama ieškoti kitų gaisro priežasčių.
Pasak Obelių bendruomenės pirmininko Vitalijaus Jocio, Kundeliai yra gerbiami, aktyvūs ir mylimi žmonės, kurie negaili nei laiko, nei jėgų gražindami miestelio gyvenimą, kurie visada pirmi skuba į pagalbą ir artimam, ir svetimam.
„Šiandien mūsų eilė. Kreipiamės į visus geros valios žmones padėti Romo ir Daivutės šeimai ir prašome pagalbos. Finansiškai paremti galima aukojant pinigus į Obelių bendruomenės centro sąskaitą LT177300010137013608. Visi surinkti pinigai bus skirti Romui ir Daivai, kad jie vėl turėų namus“, – skelbiama socialiniuose tinkluose pirmininko išplatintame kreipimesi.

Parengta pagal grokiškis.lt.

One Comment

  1. Diana
    Diana 2019-07-22

    Nereikia nei Vitalijui Jociui sakyti , kad kokie geri žmonės yra Daiva ir Romas Kundeliai , visi Obeliečiai tai žino . Tikiuosi kuo daugiau žmonių palaikys šia šeimą ir jie galės grižti atgal į geresnį gyvenimą greičiau . Stiprybės . ❤

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *