Press "Enter" to skip to content

Žilvinas Misiūnas: „Nuoširdžiai dėkoju visiems, išgirdusiems mano kreipimąsi“ (papildyta 2014-11-22)

Mielieji obeliečiai, prieš kelias dienas kreipiausi į Jus visus ir dar kartą paprašiau prisidėti prie Lietuvai svarbaus istorinio įvykio išsaugojimo. Pernai tokiu metu buvo dar tik rengiamasi statyti didžiulį paminklą mūsų kapinėse. Gruodžio 9 dieną paminklo statyba buvo baigta.

Dabar jau noriu padėkoti visiems, išgirdusiems mano kreipimąsi. Labai džiaugiuosi, kad po mano prašymo paskelbimo jau paaukojo Obelių pradinės mokyklos direktorė Jolanta Garunkštienė, Rokiškio rajono savivaldybės Švietimo skyriaus vedėjas Aurimas Laužadis, šio skyriaus darbuotoja (Obelių bendruomenės centro valdybos narė) Danutė Kniazytė, Obelių vaikų globos namų direktorius Tadas Stakėnas, Kristina Jasinevičienė, Romas Velenius, Remigijus Žukauskas, vilnietis Vytautas Butėnas, gydytojai Danguolė ir Juozas Vasiliauskai.

Esu Jums visiems labai dėkingas, geradariams padovanosime kraštiečio Donato Smalinsko sudarytą leidinį apie mūsų mieste pastatytą istorinį paminklą. Atsirado ir daugiau obeliečių, pažadėjusių jau rytoj prisidėti ir paaukoti.  Maloniai kviečiu pervesti pinigus į bendruomenės sąskaitą LT84 7300 0101 0568 2663, „Swedbank“.

Ilgai nedvejokite dėl aukos dydžio: 10 litų ar kiek daugiau jau yra didelė parama, o svarbiausia yra Jūsų supratimas ir draugiškumas. Šios dienos duomenimis  Bendruomenės centro likusi skola yra tik 14 430 litų.

Visas geradarių aukotojų sąrašas yra svetainėje www.Obeliupaminklas.lt:

 http://www.obeliupaminklas.lt/pradzia/visas-aukotoju-sarasas

 

Bendruomenės pirmininkas Žilvinas Misiūnas
Bendruomenės pirmininkas Žilvinas Misiūnas
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *