Press "Enter" to skip to content

Prisidėkime prie vaikų kalėdinių svajonių išsipildymo

Obelių vaikų globos namai jau penktus metus dalyvauja VšĮ „Saugi pradžia“ rengiamame projekte „Kalėdinės vaikų svajonės“.

Jo metu ne tik pildosi globos namuose gyvenančių vaikų svajonės, bet padrąsinama siekti užsibrėžtų tikslų, paprastomis priemonėmis išmokstama labiau vertinti įdėtas pastangas, skatinamas savarankiškumas, kūrybiškumas ir suvokimas, jog siekiant svajonių svarbiausia ne laukti, kol kas nors jas išpildys, bet pačiam įdėti pastangų, kas svajonės taptų realybe.

Vaikai piešia, lipdo, klijuoja, tapo ir visaip kitaip kuria kalėdinius atvirukus, kurie gali pasiekti kiekvieno namus. Lėšos, gautos už  atviruką, skiriamos jo autoriui ar autorei, kad šis už surinktus  pinigėlius  galėtų įgyvendinti savo svajonę. Kitoje atviruko pusėje nurodomas autoriaus vardas, pavardė, amžius ir globos namai, tad įsigyjant atviruką galima  sužinoti, kas jį sukūrė.

Tinklapyje  http://saugipradzia.lt/  bus įdėtos atvirukų nuotraukos ir juos kūrusių vaikų sąrašas su svajonėmis. Bus galima pasižiūrėti, prie kokios svajonės įgyvendinimo buvo prisidėta įsigijus atviruką, o galbūt kils mintis išpildyti ir visą svajonę  iš karto.

Norėdami įsigyti atvirukų, kurie šiuo metu yra kuriami, galite kreiptis el. paštu [email protected] bei telefonais: 8 615 55878 ir 8 686 18867 arba į Obelių vaikų globos namus tel. (8 458) 31211.

Vida Žaržojienė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *