Press "Enter" to skip to content

Skubėkime balsuoti už gimnazistą Dovydą Kairį

Artėja Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo diena. Jau 27 metus gyvename laisvoje valstybėje, užaugo nauja karta. Galime didžiuotis ne tik išgražėjusiais miestais ir miesteliais, bet ir jaunais žmonėmis, kurie gražiais ir didžiais darbais puošia savo gimtinę ir Lietuvą.
Artėjančios šventės proga „Gimtasis Rokiškis“ organizuoja konkursą „Pilietiškiausias metų mokinys“. Redakcija kreipėsi į rajono mokyklas ir kvietė pasiūlyti po vieną 10–12 klasių mokinį, kuris savo idėjomis, gerais darbais, pilietiškumu yra pavyzdys visiems. Tarp nominatų yra ir obelietis.

Dovydas Kairys yra Lietuvos moksleivių sąjungos, Obelių gimnazijos mokinių tarybos narys. Kasmet jis dalyvauja Nacionalinio diktanto konkurse, Konstitucijos egzamine. Dovydas – ir vertimų konkurso „Tavo žvilgsnis“, ir pilietinių akcijų „Apkabinkime laisvę 2016“, „Neužmirštuolių pieva 2016“ aktyvus dalyvis.
Jis piešia portretus, surengė pirmąją savo darbų parodą. Yra nuolatinis įvairių idėjų autorius ir renginių vedėjas. Bendradarbiauja su Obelių laisvės kovų muziejumi, yra „Sėlos Ramuvos“ organizacijos narys. Domisi norvegų ir lenkų kalbomis.

Skubėkime visi balsuoti už Dovydą interneto svetainėje www.grokiskis.lt iki kovo 7 d. (rubrika „APKLAUSOS“)

https://www.grokiskis.lt/poll/pilietiskiausias-metu-mokinys

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *