Press "Enter" to skip to content

„Obelinė“ vyks jau šį šeštadienį ir sekmadienį! Pakvieskime vieni kitus!

Šventinis šeštadienis prasidės tinklinio varžybomis 10 valandą.

15 val. Obelių muziejuje pristatoma Rimvydo Pupelio fotografijų paroda apie Obelių paminklo statybą, bus rodomas filmas „Išsipildžiusi obeliečių viltis – atstatytas paminklas“. Dalyvaus filmo autorės Emilija Briedytė, Rita Briedienė ir paminklo statybos darbų iniciatorius Donatas Smalinskas. 30 minučių filme užfiksuotos paminklo atidengimo iškilmės, vykusios birželio 22 dieną.

Džiaugiamės, kad vilnietis Vytautas Butėnas pristatys naują miesto interneto svetainę Obeliai.eu.Atvykite, laukiame Jūsų pasiūlymų ir pastabų.

Aukcione turėsite galimybę įsigyti tarptautinio plenero „Tik tapyba“ 16 darbų.

18. 30 val. parko estradoje miesto svečiai sveikins obeliečius, vyks Obelių krašto garbės piliečio (šis vardas suteiktas Donatui Smalinskui) apdovanojimo ceremonija, koncertuos „Pandėlio balsiukai“, kiti meno kolektyvai, grupės „Hits“ (Kretinga) ir „Čilinam“ (Ramūnas Rudokas, Marius Jampolskis ir Stano).

Pirmos dienos vakarą užbaigs diskoteka su DJ Laurynu, o mėgstantiems sportuoti aikštelėje prie „Ramintos“ skulptūros vyks naktinio krepšinio ir smiginio varžybos.

Šv. Mišios  už obeliečius ir miesto svečius bus aukojamos 12 valandą.

Po šv. Mišių aukas paminklo statybai rinks Obelių bendruomenės centras. Sporto ir kultūros centro „Žalioji“ kieme šurmuliuos seniūnijos bendruomenių kiemelių atstovai, vyks obuolių pyrago konkursas, loterija  ir kaimo kapelų „Kukalis“ iš Raguvos ir „Linksmuolė“ iš Visagino koncertas.

Kviečiame visus dalyvauti, linksmintis, vaišintis, bendrauti, prisiminti, pasidžiaugti.

Rugsėjo 13 ir 14 d. kviečiame į Obelius

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *