Press "Enter" to skip to content

Obelių seniūno padėka

Šventės šurmuliui nurimus norime padėkoti už gražias akimirkas, geras emocijas, kurių nebūtų be mūsų rėmėjų.

Nuoširdžiausios padėkos UAB „Irdaiva“ vadovui Irmantui Kubiliui, UAB „Ramundas GM“, UAB „Alfa idėjos“ vadovui Algirdui Seibučiui, UAB „Kosmelita“ – „Eurokos prekybai“, KB SV „Obeliai“, AB „Vilniaus degtinė“, UAB „Dauniškis ir Ko“, UAB „Svaita“ (prekybos centrui „Aibė“), UAB „Intelektualūs kompiuteriai“ vadovui Nerijui Solovjovui, vairavimo mokyklos „Jonroka“ vadovui Jonui Katinauskui, UAB „Upės spektras“ direktoriui Virginijui Gaučiui, UAB „Rokmelsta“ direktoriui Jonui Smalinskui, UAB „Daivida“ vadovui Vidmantui Kanopai, IĮ „Pas Aldoną“ vadovui Vaclovui Kišonui, Ramunei Lapinskienei, Virgiui Lesmanavičiui, ūkininkams Raimondui Sirgedui ir Tomui Šablinskui.

Esame dėkingi informaciniams rėmėjams LRT radijui, laikraščiui „Gimtasis Rokiškis“, „Sirenai“, kabelinei televizijai „Zirzilė“.

Keista rašyti ir žinoti, kad jau jokių reikalų nereikia tvarkyti, nes šventė jau praėjo, todėl nuoširdžiausias, didžiausias „Ačiū!“ visai komandai.

Padėka renginio vedėjai, Obelių kultūros centro administratorei Violetai Kazlauskienei, už meninę renginio programą  – Daivai Kundelienei, studijos „Pandėlio balsiukai“ vadovei Vilmai Likienei, grupėms „Čilinam“ ir „Hits“, kaimo kapeloms ‚Linksmuolė“ iš Visagino ir „Kūkalis“ iš Raguvos.

Padėka už sportinės veiklos organizavimą sporto klubo „Obeliai“ vadovui  Vitalijui Jociui, Obelių vaikų globos namų direktoriui Tadui Stakėnui ir Romui Kundeliui.

Už vaišes esame dėkingi Rimutei Seibutienei ir visoms pyragų kepėjoms. Už ūkinių darbų organizavimą padėka Obelių seniūnijos meistrui Stasiui Kišūnui ir jo komandai.

Už kūrybiškus ir šventiškai nusiteikusius kiemelius padėka Aleksandravėlės kaimo bendruomenei, Obelių bendruomenės centrui, Obelių priemiesčio bendruomenei, Kairelių kaimo bendruomenei, kaimo bendruomenei „Pakriauna“.

Renginyje buvome saugūs, nes mus globojo Rokiškio rajono policija ir saugos tarnyba „Grifs AG“.

Nuoširdžiai dėkojame visiems, kurie padėjo organizuoti renginį, ir visiems svečiams, dalyvavusiems mūsų miesto 505-ojo gimtadienio „Obelinės“ šventėje!

Seniūnas Eugenijus Narkūnas

_MG_6588

Eugenijus Narkūnas (pirmas iš kairės). Rimvydo Pupelio nuotr.
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *