Press "Enter" to skip to content

Kasdien gražėjantys Obeliai. Tvarkoma miesto aikštė

Obeliečiai ir miesto svečiai mato didžiulus statybos darbus netoli bažnyčios ir seniūnijos. Juos planuojama baigti kitų metų vasarą. Norima, kad miesto gyvenamoji aplinka būtų patrauklesnė, kuriama nauja kultūrinė erdvė, kuri taptų trumpalaikio poilsio ir bendravimo vieta. Obelių bendruomenės centras prie projekto įgyvendinimo prisideda nemokamu savanorišku darbu. Iš viso bus suorganizuotos 25 savanoriškos talkos.

Prie seniūnijos jau įrengtos papildomos stovėjimo vietos kelkraštyje. Lankytojams bus patogu pasistatyti automobilį, sustoti turistiniams autobusams. Į aikštę jau yra įvažiavimas, kad būtų galima atvežti kilnojamąją sceną renginių metu. Nuo seniūnijos link aikštės jau yra padarytas įvažiavimas neįgaliesiems, išgrįstas trinkelėmis. Gyventojai ir miesto svečiai galės džiaugtis sutvarkyta viešąja erdve, aplinka taps saugesnė ir patrauklesnė.

Aikštėje sukurtas „Lemties labirintas“ ir įdomus aikštės architektūrinis sprendimas formuos patrauklų miesto vaizdą. Tai taps miesto vizitine kortele. Obelių aikštę planuojama įtraukti į lankytinų vietų sąrašą, joje visada galės lankytis turistai ir miesto svečiai.

Rimvydo Pupelio nuotraukose matome aikštės statybos darbų fragmentus.

Projekto vadovas  Rimvydas Pupelis

Projekto vadovo pavaduotoja  Ieva Galvelytė
Projekto buhalterė Vaida Barauskienė
Projekto koordinatorė  Vida Žaržojienė

Kiti projekto vykdymo darbo grupės nariai:Žilvinas Misiūnas, Eugenijus Narkūnas, Romas Kundelis, Rimas Kundelis.

 

Norinčius prisidėti prie Obelių miesto aikštės projekto gerinimo kviečiame kreiptis į projekto vadovą Rimvydą Pupelį el. paštu [email protected].

 

 

 

 

 

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *