Press "Enter" to skip to content

Obelių teatras kviečia švęsti jubiliejų

Šiemet švenčiamas Senolių teatro 10 metų jubiliejus.

2005 metais Obelių bendruomenės centro mylintys teatrą senoliai susibūrė į bendraminčių grupę ir pradėjo savo veiklą. Klubui vadovavo mokytoja Eleonora Šilinienė.

Tradiciškai kiekvienais metais Motinos dienos proga  buvo vaidinami spektakliai. Pirmasis – K. Binkio „Tamošius Bekepuris” (2006 m.), jame vaidino 16 aktorių.

Kiti spektakliai: K.Čirplio-Vijūno „Bažnytkaimio istorijos” (2007 m.), L. Didžiulienės-Žmonos „Lietuvaitės” (2008 m.), P. Cvirkos „Mirusiųjų reikalai” (2009 m.), J. Kavoliūno „Traukinys išeina po vidurnakčio” (2010 m.), J.Tumo-Vaižganto „Žemės ir moteries” (2011 m.), J. Biffico „Uošvė į namus – ramybės nebus” (2012 m.), V. Vorienės „Cirkas be pinigų” (2013 m.),  A. Prokopavičiaus „Meilė ne pupos”.

Savo spektakliais senoliai džiugino ne tik seniūnijos, bet ir rajono bei kaimyninių rajonų gyventojus. Iš viso suorganizuoti 47 pasirodymai.

Norėdami kartu su jumis pasidžiaugti šiais metais teatralai parodys premjerą A. Kazakevičienės „Kaip velnias akmenį nešė”. Spektaklyje vaidina Rytė ir Ričardas Gerniai, Janina Skvarnavičienė, Irena Aldona Kulienė, Elena Klišonienė, Aldona Mažeikienė, Vitalijus Jocys, Antanas Žukauskas, Petras Volskis, Jolanta Paukštienė ir Gražina Pitrėnienė. Režisierė Aldona Žėkienė.

Visų laukiame gimtadienio šventėje.

 

scena-uzkulisiai-spektaklis-teatras-pasirodymas-60986433

One Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *