Press "Enter" to skip to content

Iš Jungtinių Amerikos Valstijų obelietė parvežė 4 aukso medalius

Rugpjūčio 4 dieną Obelių vaikų globos namų auklėtinė Kristina Kirilesku kartu su kitais Lietuvos atletais sugrįžo iš specialiųjų olimpinių žaidynių Los Andžele. Per daugiau nei savaitę JAV mieste vykusias žaidynes trylika Lietuvos atletų iškovojo net 17 medalių, iš jų 9 aukso. Kristina Kirilesku parsivežė 4 aukso medalius, vieną svarbiausią už pergalę jėgos trikovės varžybose ir dar tris „mažuosius“ aukso medalius už pergales atskirose rungtyse.

Anot naujienų agentūros AP, apie 500 tūkst. žmonių užsuko pasižiūrėti žaidynių Los Andžele ir šio miesto apylinkėse. Organizatoriai teigė, jog šių metų specialiosios žaidynės yra didžiausias sporto renginys 2015-aisiais pasaulyje.

Didelis žaidynių rengėjų dėmesys supo Lietuvos ir kitų šalių atletus Los Andžele. Tautiečius aplankė Lietuvos rinktinės ir „Toronto Raptors“ krepšininkas Jonas Valančiūnas. JAV plaukimo superžvaigždė Michaelas Phelpsas užsuko į žaidynes ir nėręs per 25 metrų baseiną pademonstravo savo įgūdžius specialiųjų olimpinių žaidynių dalyviams.

 

Obelių vaikų globos namų soc. pedagogė Vida Žaržojienė

 

Obeliai. eu redakcija nuoširdžiai sveikina Kristiną ir linki naujų pergalių!

 

 

3 Komentarai

  1. Anonimas
    Anonimas 2015-08-06

    Ačiū.. 🙂

  2. Rasa
    Rasa 2015-08-12

    Sveikinimai! Vargu, ar kas nors iš Obelių yra pasiekęs(usi) tokių rezltatų. Nuostabu!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *