Press "Enter" to skip to content

Svetainės administratoriai kviečia į susitikimą šeštadienį

Štai ir praėjo metai nuo svetainės www.Obeliai.eu gyvavimo pradžios. Stengėmės, kad Jus pasiektų pati naujausia informacija. Norėjome atspindėti visų obeliečių norus ir pageidavimus. Keitėme svetainės dizainą, ją gerokai praplėtėme, atsirado daugiau naujos medžiagos. Istorijos skyrių pildėme naujais faktais apie muziejų, bažnyčią ir lankytinais objektais.

Gyvendami ir dirbdami Vilniuje, mes tikrai negalime žinoti visko, kas vyksta Obelių seniūnijoje ir Rokiškio rajone, todėl prašėme visų pagalbos.

Per metus aktyvios veiklos paskelbta daugiau kaip 330 naujienų. Skaitėte įvairius skelbimus, sveikinote mokytojus ir policininkus profesinės šventės proga, matėte žinutes ir nuotraukas iš renginių, aikštės talkų, džiaugėtės gerais darbais, pakvietėme fotografuoti rudenėjančios Lietuvos vaizdus, džiaugėtės buvusių kraštiečių eilėmis, nuotraukomis, netgi filmu.

Populiariausia šalis, iš kurios atidaromas puslapis, yra Lietuva. Antroje vietoje – JAV. Rugpjūčio 5 dieną svetainėje lankėsi 229 vartotojai. Tai didžiausias vienos dienos lankytojų skaičius per visą svetainės gyvavimo laikotarpį nuo praėjusių metų „Obelinės“. Svetainės informacija domėjosi lankytojai iš 29 pasaulio šalių: JAV, Jungtinės Karalystės, Kinijos, Norvegijos, Švedijos, Vokietijos, Australijos, Japonijos, Danijos, Čekijos, Egipto, Latvijos, Estijos, Rusijos, Šveicarijos ir iš kitur.

Daugiausia svetainę lanko Vilniaus ir Panevėžio regionuose gyvenantys žmonės. Apie 2 500 vartotojų mus atsidaro mobiliaisiais telefonais.

Pirmojo gimtadienio proga kviečiame visus, kurie nors ir kukliai prisidėjo prie svetainės veiklos. Norime pasidžiaugti kartu ir tikimės, kad į Obelių laisvės kovų istorijos muziejų 14.30 val. atvyks šie mūsų bendraautoriai:

Rimvydas Pupelis, Jolanta Paukštienė, Valius Kazlauskas, Andrius Dručkus, Gražina Deksnienė, Violeta Pupelienė, Elena Kazlauskaitė, Vida Žaržojienė, Aldona Žėkienė, Daiva Kundelienė, Romas Kundelis, Žilvinas Misiūnas, Kristina Jasinevičienė, Eugenijus Narkūnas, Violeta Kazlauskienė, Nerijus Širvys, Vilius Stakėnas, Ritė Gernienė, Gražina Pitrėnienė, Vitalijus Jocys, Vilma Kulytė, Ieva Galvelytė-Adomavičienė, Alė Darata Kazlauskienė, Reda Kiselytė.

Jei ko nors nepaminėjome, esate visi laukiami. Norime Jums visiems įteikti po kuklų simbolinį suvenyrą ir kartu nusifotografuoti.

Vytautas ir Donatas

2 Komentarai

  1. Nerijus Širvys
    Nerijus Širvys 2015-09-09

    Noriu viešai padėkoti už kvietimą. Labai malonu. Deja, tą dieną nebusiu Lietuvoje ir negalėsiu dalyvauti. Ačiū.

  2. Daiva
    Daiva 2015-09-10

    Ačiū už kvietimą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *