Press "Enter" to skip to content

Sporto šventė Obelių vaikų globos namuose

Spalio 5 d. Obelių vaikų globos namuose vyko Sporto šventė. Komandas vaikai sudarė šeimynų principu. Renginys prasidėjo nuo linksmiausių ir daugiausia ištvermės reikalaujančių estafečių: čia vaikai šaukštu nešė teniso kamuoliukus, šokinėjo su maišais, varžėsi, kas greičiau komandos draugui užmaus pirštines ir užris šaliką. Paskutinė estafetė buvo išbandymas komandos narių sutelktumui ir mokėjimui veikti kartu. Visi komandos nariai vienu metu dalyvavo rungtyje, jie turėjo „nutiesti tiltą“ ir sėkmingai juo visi pereiti. Sėkmingas užduoties atlikimas priklausė nuo to, kaip visi komandos nariai vieningai ir organizuotai veiks. Po estafečių rungčių komandos buvo surinkusios beveik po vienodai taškų.
Nugalėtojams išaiškinti liko paskutinioji – labiausia laukta rungtis – dviračių lenktynės. Čia greičiausi buvo Astos šeimynos vaikai, kurie ir tapo šventės nugalėtojais. Po vienodai taškų surinko Jolitos ir Elvyros šeimynos, jiems teko antroji vieta, o trečią vietą pasidalino Violetos ir Irmos šeimynos. Šventę vainikavo apdovanojimai.
Tai viena iš Obelių vaikų globos namų vykdomo Rokiškio rajono savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos projekto „Tiesus kelias-5“ organizuotų veiklų.

One Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *