Press "Enter" to skip to content

Obelių biblioteka visus kviečia į parodas

Obelių bibliotekoje nuolat vyksta parodos. Prieš kelias dienas baigėsi darželio-lopšelio „Boružėlių” grupės (aukl. K. Jasinevičienė ir I. Kondratienė) paroda iš gamtinės medžiagos „Rudens medis”. Prieš kelias dienas „Drugelių” grupė atnešė savo koliažą „Draugystės mozaika”, skirtą Tolerancijos dienai (lapkričio 16 d.).
Nuo lapkričio 9 d. veikia Virginijos Krasauskienės fotografijų paroda „Nuostabus gamtos pasaulis”. Tai 37 įrėmintos fotografijos su gamtos vaizdais. Bajorų bibliotekoje dirbanti autorė jau nebe pirmą kartą mūsų bibliotekai ir obeliečiams dovanoja savo kūrybą. Ji sakė, kad yra savamokslė fotografė, pradėjusi žavėtis ir fotografuoti gamtos vaizdus su paprasta muiline. Savo darbuose visada stengiasi įamžinti gyvybę gamtoje – gyvūnus, paukščius, vabzdžius, vabalus, varles. Jos kiekviena fotografija turi pavadinimą: „Tas žiedų saldumas”, „Mėgstu gėles”, „Draugystė”, „Suk, suk ratelį” , „Vaizdas pro tinklą”, „Įstrigau”, „Širmis”.
Paroda skirta suaugusiųjų mokymosi savaitei.

Lapkričio 16-22 d. Lietuvos suaugusiųjų švietimo asociacija skelbia šešioliktąją suaugusiųjų mokymosi savaitę „Aktyvus mokymasis aktyviam gyvenimui”.
2015 metų suaugusiųjų mokymosi savaitė skiriama aktyvaus mokymosi idėjos sklaidai, praktiniam jos taikymui ir mokymosi galimybių suaugusiųjų bendruomenei parodymui.
Kviečiame suaugusiuosius ir jų artimuosius dalyvauti savaitės renginiuose ir atlikti septynis žingsnius.
· Pirmadienis – žingsnis į aktyvų pilietiškumą.
· Antradienis – žingsnis į darbo rinką ir verslo pasaulį.
· Trečiadienis – žingsnis į saugų gyvenimą.
· Ketvirtadienis – žingsnis į elektroninę erdvę.
· Penktadienis – žingsnis į save , savo šeimą, artimuosius, supančią aplinką.
· Šeštadienis – žingsnis į savo šalies, regiono, vietovės pažinimą.
· Sekmadienis– žingsnis į sveiką gyvenimą.

Violeta Pupelienė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *