Press "Enter" to skip to content

Prisidėkite prie „Obelinės“!

PRADĖTAS KURTI „OBELINĖS“ ŠVENTĖS SCENARIJUS

Pagrindinės programos metu pagal pageidavimus matysite: gyvo garso Marijono Mikutavičiaus ir grupės, reperio Ironvyto, grupių „Žemaitukai“ ir „Žygis ir Gabija“ koncertus, fejerverkų profesionalų „Blikas“ muzikinius fejerverkus pagal S.Povilaičio dainą „Švieski man vėl“. Į programą norėtume įtraukti kuo daugiau įvairių kūrybinių idėjų ir pasiūlymų, kad jie sustiprintų mūsų bendruomeniškumą, suvienytų pagrindinei šventės idėjai – pristatyti tai, ką gali obeliečių vieningumas, ką gražaus ir išskirtinio turi mūsų kraštas.

RENGINIO TEMA: „KAIP GERA SUGRĮŽTI Į OBELIUS“

Labai norėtųsi, kad kuo daugiau obeliečių ir miesto svečių aplankytų mūsų šventę, kad labiausiai bendruomenės laukiamos „Obelinės” šventės programa ir šiemet būtų turtinga, o ja pasidžiaugti galėtų ne tik obeliečiai, bet ir svečiai. Kreipiamės į visus kviesdami prisijungti prie šventės rengimo ir pateikti naujų idėjų, nes ir pavieniai pasiūlymai galėtų papildyti šventinių renginių programą. Siūlydami idėjas ar projektus, kuriems reikia didesnės finansinės pagalbos, nurodykite ir turimus bei galimus finansavimo šaltinius. Kviečiame savo sumanymus, pasiūlymus, galimus projektus siųsti el. p. [email protected]

Taip pat laukiame galinčių ir norinčių paremti „Obelinės“ šventę. Esant galimybei, paramos lėšas prašome pervesti į Obelių bendruomenės centro paramos sąskaitą LT507300010080144048,AB „Swedbank“. Visi rėmėjai bus skelbiami viešai renginio metu ir reklaminės medžiagos naudojime renginio sklaidai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *