Press "Enter" to skip to content

Prieš mėnesį oficialiai pradėjo veikti ši interneto svetainė, o dabar visus kviečiame bendradarbiauti.

Vakar šią interneto svetainę aplankė 207 lankytojai. Tai daug ar mažai? Šis skaičius yra didžiausias per visą mėnesį. Per pastarąsias 30 dienų lankėsi 1608 svečiai.

Per tą laiką stengiamės, kad Jus pasiektų pati naujausia informacija: skaitėte įvairius skelbimus, sveikinote mokytojus ir policininkus profesinės šventės proga, matėte žinutes ir nuotraukas iš renginių, pakvietėme fotografuoti rudenėjančios Lietuvos vaizdus, džiaugėtės buvusių kraštiečių eilėmis, nuotraukomis, filmu, norėjome atspindėti visų obeliečių norus ir pageidavimus. Istorijos skyrių pildome naujais faktais ir lankytinais objektais. Per tą laiką keitėme svetainės dizainą, ją gerokai praplėtėme, atsirado daugiau skyrių.

Gyvendami Vilniuje, negalime žinoti visko, kas vyksta Obelių seniūnijoje ir Rokiškio rajone, todėl paprašėme visų pagalbos. Smagu, kad nuolatiniais svetainės reporteriais jau tapo Aldona Žėkienė, Andrius Dručkus, Žilvinas Misiūnas, Violeta Kazlauskienė, Jolanta Paukštienė, Gražina Deksnienė, Rimvydas Pupelis, Vida Žaržojienė ir kiti.

Šis mūsų talkininkų būrelis per mažas, kad atspindėtų visą nuolat gražėjančio Obelių miesto gyvenimą. Todėl prašome šią žinutę persiųsti visiems, kurie dar nežinojo, yra nedrąsūs, kuklinasi, ar abejoja naujienų paskelbimo reikalingumu. Kartu norėtume žinoti ir Jūsų nuomonę apie svetainės turinį, iki šiol niekas naujienų dar nekomentavo. Drąsiai rašykite.

 

Kviečiame visus visus prisidėti prie bendro darbo, bus daug įdomesnė  ir informatyvesnė svetainė.

 

Vytautas ir Donatas

 

Rugsėjo 12 d. muziejuje per „Obelinę" .
Rugsėjo 12 d. muziejuje per „Obelinę”
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *