Press "Enter" to skip to content

Šį šeštadienį vėl visus kviečiame į talką. Ateikite.

Vaikščiojant po vakarų Europos nedidelių miestelių centrus padvelkia miesto kultūra. Pajunti, kad čia yra tikras miestas. Taip jau istorija susiklostė, kad Obeliai jau yra miestas, bet miesto kultūra pas mus dar toli gražu nedvelkia… Bet tai nebetruks ilgai.

Praėjusį šeštadienį  obeliečiai entuziastingai padirbėjo prie Obelių miesto aikštės. Pagrindinis darbas buvo suformuoti labai gražų šlaitą nuo bažnyčios tvoros iki pačios aikštės. Darbas sunkus, bet labai reikalingas,  turime savo rankomis uždirbti pinigus tolimesniems aikštės darbams, o tam reikia Jūsų dalyvavimo.

Dirbdamas pažvelgiau į vis ryškėjančius miesto aikštės kontūrus. Nors dar labai labai mažai, bet jau galima pajausti miesto kultūros dalelę. Bažnyčia, naujas kelias, šaligatviai, bestulpė erdvė tai pamažu jau suteikia. Per „Obelinę“ paminėjome 505 metų miesto sukaktį. Aš pagalvojau, kokiu svarbiu momentu gyvename, juk visi turime galimybę įeiti į istoriją, kurdami savo miesto aikštę, savo miesto kultūrą.

Šį šeštadienį vėl visus kviečiame į talką. Reikia pagalbos.  Prisijunkime, darbų labai daug. Rinksimės nuo 9 val. Dėkojame visiems, kurie atėjo ir kurie dar ateis. Be Jūsų nieko ir nebūtų.

 

Bendruomenės pirmininkas Žilvinas Misiūnas

 

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *