Press "Enter" to skip to content

Obelių bibliotekoje du garsūs gydytojai skaitys paskaitą

Lapkričio 19 d. 14 val. Obelių miesto bibliotekoje gydytoja akupunktūrininkė, Rytų medicinos žinovė Danguolė Vasiliauskienė ir gydytojas fitoterapeutas doc. Juozas Vasiliauskas skaitys paskaitą apie sveiką gyvenimo būdą, augalų gydomąsias savybes, kovą su ligomis.
12-zolininko-linkejimu-ir-1000-patarimu_1juozas-vasiliauskas-gamtos-vaistine-3413-1

 

Garsus pro­vi­zo­rius ir ho­me­o­pa­tų aso­cia­ci­jos gar­bės na­rys sa­vo min­tis apie gy­do­mą­sias au­ga­lų sa­vy­bes, jų tai­ky­mą iš­dės­tė vie­nuo­li­ko­je kny­gų ir pu­sšim­ty­je straips­nių.

Jis va­sa­ro­mis gim­ti­nė­je ren­ka ir džio­vi­na vaistažoles, o šal­tuo­ju me­tų lai­ku la­bai ak­ty­viai dir­ba, va­ži­nė­ja po vi­są Lie­tu­vą ir kon­sul­tuo­ja li­go­nius, skai­to pa­skai­tas, ra­šo straips­nius ir kny­gas. Jo ir žmo­nos Dan­guo­lės Va­si­liaus­kie­nės, be­ne pir­mo­sios Lie­tu­vo­je aku­punk­tū­ros spe­cia­lis­tės, mėgs­ta­mas po­sa­kis by­lo­ja, kad gy­ve­ni­mas mums duo­tas džiaug­tis. Šio džiaugs­mo ne­rei­kia pai­nio­ti su be­pro­tiš­ko­mis links­my­bė­mis. Svar­biau­sia – sai­kas visur ir no­ras nuolat ko nors siek­ti.

Me­di­kas įsi­ti­ki­nęs, kad svei­ka­tos pa­ma­tas yra virškinimas. Jei­gu skran­dis, ke­pe­nys, ka­sa ir žar­ny­nas dir­ba ge­rai, užteks ener­gi­jos, pui­kiai veiks gal­va, funk­cio­nuos krau­jo­ta­ka. Jei­gu vi­du­riai už­kie­tė­ję, ke­pe­nys pa­var­gu­sios, žar­ny­ne kau­pia­si įvai­rių tok­si­nų, nuo­di­jan­čių or­ga­niz­mą, ga­li su­trik­ti šir­dies rit­mas ir krau­jo­ta­ka, pra­si­dė­ti sąnarių ligos ir aler­gi­jos.

Spalio mėnesį skelbtos paskaitos nebuvo dėl gydytojo ligos.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *