Press "Enter" to skip to content

Obelių gimnazijos trečiokai „Tapk aktyviąja klase” konkurso finalininkai

Trečios klasės mokiniai dalyvavo „Tapk aktyviąja klase“ konkurse, kurį organizavo leidykla „Šviesa“. Moksleivius pasiekė džiugi žinia, parengtas motyvacinis filmukas padėjo patekti į finalą.

Mokiniai buvo pakviesti į „Litexpo” rūmuose vykstančią parodą „ Mokykla 2014“. Pradinukai parodoje turėjo ne tik įdomią pamoką, bet ir puikią progą susipažinti su naujausiomis technologijomis, kuriomis yra galimybė ne tik žaisti, bet ir mokytis, kurti tuoj pat gauti darbo rezultatus.

       Po aktyvių praktinių priemonių bandymų, parodoje mokinių laukė pamoka,  kuri buvo vedama naudojantis „Aktyvios klasės“ metodika ir įrankiais (skaitmeninio mokymo lenta ir aktyvaus atsako sistema. Po pamokos klasės mokiniams, jų mokytojai ir Obelių gimnazijos direktoriaus pavaduotojai Gitai Kolosovienei įteiktas konkurso finalininko sertifikatas, kiekvienam mokiniui – atminimo dovanėlės. Parodos lankytojai atėję į pamoką galėjo pabūti ir pamatyti „Aktyvios klasės” mokinių patirtą mokymosi džiaugsmą.

Plačiau:

http://www.obeliugimnazija.lt/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=248&cntnt01detailtemplate=Detaliai&cntnt01returnid=17

http://www.aktyviklase.lt/naujienos/sveikiname-konkurso-tapk-aktyviaja-klase-nugaletoj/

„Gimtojo Rokiškio” nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *