Press "Enter" to skip to content

Sekmadienį į Obelius atvyks daug garbingų svečių

 

Jau esame paskelbę, kad šį sekmadienį 13 valandą Obelių bažnyčioje pirmą kartą rengiamas adventinis paramos koncertas.

Džiaugiamės, kad į Obelius pavyko pakviesti aktorių ir režisierių Ferdinandą Jakšį ir solistę Jolantą Stumbrienę (sopranas). Tai reta proga pamatyti ir išgirsti šiuos du menininkus. Svečias vaidins Kosto Ostrausko monodramą „Vaižgantas“, kuri vaidinta daugiau nei tūkstantį kartų ne tik Lietuvos, bet ir JAV, Liuksemburgo ir Didžiosios Britanijos lietuvių bendruomenėse.

Vilniuje gyvenanti ir dirbanti kraštietė Jolanta Stumbrienė yra respublikinių konkursų laureatė, dalyvavusi Lietuvos televizijos auksinio balso konkurse „Triumfo arka“. Penkis kartus į Rokiškį ji yra parvežusi respublikinio konkurso „Sidabriniai balsai“ nugalėtojos laurus.

Šio renginio iniciatorius yra Vilniaus rokiškėnų klubas „Pragiedruliai” pirmininko pavaduotojas Algis Narutis praėjusią vasarą rūpinosi aktoriaus Ferdinando Jakšio monospektaklių atlikimu kitose Rokiškio rajono vietovėse.

Į adventinį renginį atvyks meras Vytautas Vilys, Seimo narys Vytautas Saulis, savivaldybės darbuotojai, pakviesta daug rajono verslininkų, kultūros ir meno žmonių. Popietėje dalyvaus Obelių gimnazijos jaunieji šauliai, vadovaujami Jolantos Paukštienės.

Per renginį surinktos lėšos bus skirtos Obelių paminklo statybos išlaidoms padengti. Obelių bendruomenės centras (pirmininkas Žilvinas Misiūnas) rangovams yra skolingas 14 430 litų.

Visus kviečiame atitrūkti nuo pilkos kasdienybės ir ateiti į jaukų Advento pradžios renginį.

Kvietimas_1-3

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *